چرا شهداء به دست فراموشی سپرده شده اند؟؟؟

وصیتنامه شهید
* هوشیاری و مراقبت از اسلام وانقلاب شرط اول یک مسلمان بیرو قرآن است
*از راه های مبارزهبا استکبار جهانی نبرد با مزدوران دست نشانده داخلی آنها (منافقین) است که در زمان و به هر شکل ممکن باید با آنها ستیز نمود و از بذل جان و مال دریغ ننمود.
بزرگترین آرمان و آرزوی من اینست که در صف مبارزین اسلام و در پیکار با منافقین و کفار به فیض شهادت برسم آن جا که لقاءپروردگار و رستگاری در آن باشد چه خوفی از مرگ وشهادت … و پس از من نیزسنگر ها را حفظ کنید.
درباره شهید
نام و نام خانوادگی : محمد باقر ربانی
نام پدر : اسد الله
تاریخ تولد: 1339
محل تولد: قم
رشته تحصیلی: علوم حوزوی
نام دانشگاه : امام صادق
تاریخ شهادت :25 آبان 1359
محل شهادت: سوسنگرد
زندگینامه ی شهید:
روحانی شهید محمد باقر ربانی در سال 1339در شهر مذهبی قم در خانواده ای اصیل و روحانی متولد شد و در دو سالگی به همراه پدرش به نجف اشرف هجرت نمود.
او که در دامان علم و فضیلت برورش یافته بود و نیز به خاطر هوش و استعداد سرشارش در سال 5 سالگی وارد کلاس دوم دبستان اسلامی جعفری که تحت نظارت مرجع بزرگ حضرت آیت ا…العظمی آقا سید محمود شاهرودی واقع در نجف اشرف اداره میشد.
مشغول به کسب علم و دانش گردید در کنار تحصیل به هنر خوشنویسی روی آورد.
آثار نبوغ وکمال ایشان همانطور که در کسب معارف نمایان بود و در فن خطاطی هم هنرنمایی نمود.
پس ازده سال اقامت در شهرمقدش نجف اشرف به همراه خانواده به شهر خون و قیام قم مراجعت نمود.
از سال 1355به عضویت انجمن خوشنویسان ایران درآمد و موفق به اخذ لوح افتخار نایل گردید و از حضور اساتیدی همچون امیر خانی بهره میجست.
بس از دریافت دیپلم او که با شرکت در جلسات مذهبی و دینی به برورش روح و روان خود برداخته بود.
جهت تقوبت و تکمیل خصوصیات روحانی خود به تحصیل علوم دینی و در ضمن تحصیل وارد صحنه مبارزات پیگیر علیه رژیم مزدور پهلوی شد و به همین خاطر در یک گروه مذهبی که مخفیانه فعالیت می کردند، وارد شد.
وی اعلامیه امام که سراسر زیبایی و لطافت بود را با علاقه و دقت خوشنویسی می کرد و در میان انقلابیون توزیع می نمود و در یکی از روزها ساواک او را دستگیر و طی شکنجه مایی که در زندان بر او وارد کرده بودند تا آخرین روزهای زندگی از درد مفاصل و مهرههای کمر احساس ناراحتی می کردند.
شهید محمد باقر تا پیروزی انقلاب دست از مبارزات خود بر نداشت و در این راستا نه تنها در شهرستان قم بلکه دیوارهای شهرهای بزرگی همچون تهران، اصفهان، شیراز و مشهد و حتی سنگلاخهای جادههای شمال کشور، هنوز شعارهای انقلابی و بیامهای حضرت امام را که با دست این هنرمند نوشته شده است، در معرض نمایش دیگران گذاشته اند.
ایشان در روز 25 آبان 1359 مصادف با 8 محرم الحرام1401(ه.ق) در جنگی تن به تن پس از 5 ساعت مقاومت در سوسنگرد به فیض شهادت نایل گردید.
بدن مطهرش را در لاله زار شهیدان، شیخان قم با شعار ربانی ربانی خانه نو مبارک به خاک سپردند .