مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت خادم الرضا ( علیه السّلام )کوثر

مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت
بایگانی

۱۳۴ مطلب در آبان ۱۳۹۷ ثبت شده است

 چندی پیش طلاب انقلابی حوزه های علمیه در راستای مطالبه گری از سران سه قوه بر سر مسائل اقتصادی، معیشتی و عدالتی تجمعی را برگزار کردند که حسن رحیم پور ازغدی  یکی از سخنران های اصلی آن تجمع  بود. سخنان ایشان که دارای موارد مهم و صحیحی در مسئله تحول حوزه بود که به حاشیه رفته و با انتقال اشتباه مباحث به برخی از علما و مراجع باعث موضع گیری شدید این بزرگواران علیه رحیم پور شد.

این در صورتی است که سخنان رحیم پور از جنس سخنان مقام معظم رهبری و حضرت امام خمینی برای اصلاح و اثبات کارآمدی حوزه ها بوده است. در این گزارش به گوشه ای از بیانات مقام معظم رهبری درباره لزوم تحول در حوزه های علمیه خواهیم پرداخت.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ آبان ۹۷ ، ۰۸:۰۷
khademoreza kusar

در حالی که اشغال خرمشهر توسط عراق به عنوان آخرین و مهم ترین برگ برنده این کشور برای وادار ساختن ایران به شرکت در هر گونه مذاکرات صلح تلقی می شد، آزاد سازی این شهر می توانست سمبل تحمیل اراده سیاسی جمهوری اسلامی بر متجاوز و اثبات برتری نظامی اش باشد.

بر همین اساس، با توجه به این که منطقه عمومی غرب کارون آخرین منطقه مهمی بود که هم چنان در اشغال عراق قرار داشت، از یک سو فرماندهان نظامی ایران برای انجام عملیات در این منطقه اشتراک نظر داشتند، و از سوی دیگر عراق نیز که طراحی عملیات آزادسازی خرمشهر را پس از عملیات فتح المبین قطعی و مسجل می پنداشت، با در نظر گرفتن اهمیت این شهر و جایگاه آن در دفاع از بصره، به ضرورت حفظ این منطقه معتقد بود. از این رو، بلافاصله پس از اتمام عملیات فتح المبین، در حالی که قوای ارتش عراق در منطقه عمومی خرمشهر تقویت می شد، به تمام یگان های تحت امر قرارگاه مرکزی کربلا دستور داده شد تا ضمن بازسازی و تجدید قوا، به شناسایی و طراحی عملیات بپردازند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ آبان ۹۷ ، ۰۷:۵۷
khademoreza kusar
چهارشنبه, ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۰۷:۵۳ ق.ظ

یکی از راه های تشخیص خوب و بد چیست؟؟؟

https://hawzah.net/Image/goharenab/%D9%88%20%D9%86%D9%81%D8%B3%20%D9%88%20%D9%85%D8%A7%20%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%A7%2097.jpg

یکی از معیارهای تشخیص خوب و بد، وجدان اخلاقی است که خداوند در باطن تمام مردم قرار داده است.

وجدان اخلاقی راهنمای واقع بین و راستگویی است که از اعماق جان، با ما سخن می گوید و پیوسته به راه فضایل اخلاقی هدایتمان می نماید.

قرآن می فرماید:

وَ نَفْسٍ وَ ما سَوَّاها فَأَلْهَمَها فُجُورَها وَ تَقْواها؛[1]

قسم به جان بشر و آن خدایی که او را موزون و متناسب آفریده و نیک و بدش را به وی الهام کرده است.

و با وجود این وجدان، انسان بدون مربّی و معلم، فضایل و رذایل اخلاقی را می شناسد و خوی نیک و بد را تشخیص می دهد.

پی نوشت

 

[1] . شمس، 7- 8.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ آبان ۹۷ ، ۰۷:۵۳
khademoreza kusar
چهارشنبه, ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۰۷:۴۷ ق.ظ

احکام وضو..؟؟1

کسى ناخن مصنوعى بکارد، براى وضو و غسلش چه باید بکند؟

ج) در صورت کاشت ناخن، براى وضو و غسل باید مانع ـ ولو با صرف هزینه ممکن ـ برطرف گردد و چنانچه می‌داند امکان برطرف‌کردن آن نیست و یا رفع آن با مشقّت غیر قابل تحمّل همراه بوده و یا ضرر قابل توجهى دارد، در وقت نماز باید وضو یا غسل را انجام دهد سپس مبادرت به این کار کند و وضو و غسل‌هاى بعدى را باید به‌صورت جبیره انجام دهد(یعنى با دست مرطوب مانع را مسح نماید)؛ اما در صورتى که امکان برطرف کردن آن ـ ولو در روز‌های بعد ـ باشد و برطرف نکند، وضو و غسل جبیره باطل خواهد بود.

س: شخصى دست راستش را بر اثر شکستگى گچ گرفته‌اند لذا نمى‌تواند پاى راست و سر خود را مسح کند آیا مى‌تواند سر خود را با دست چپ و پاى راست را هم با دست چپ مسح کند یا این که باید نایب بگیرد؟

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ آبان ۹۷ ، ۰۷:۴۷
khademoreza kusar
چهارشنبه, ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۰۷:۴۲ ق.ظ

خوردن کدام دمنوش ها ما را جوان می کند؟؟؟

یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد "چای سبزیجات"، دمنوش های هل ، جعفری ، تربچه ، پیاز و سیر می توانند تاثیر زیادی در "آرامش اعصاب" و "سلامتی بدن" داشته باشند.
دمنوش سبزیجات امروزه بسیار کاربردی شده اند و افراد پر مشغله و افرادی که به دلیل درگیری در زندگی کمتر به سلامتی خود اهمیت می دهند باید حتما ان ها را مصرف کنند.
 
بررسی ها نشان می دهند،این دمنوش ها می توانند باعث تقویت "سیستم گردش خون" می شوند و تمام مشکلات مربوط به "قلب" و "مغز" را درمان می کنند.
 
همچنین مصرف این دمنوش ها قبل از خواب باعث "آرامش اعصاب" و از بین بردن تنش ها می شود و تمام "باکتری ها" و "ویروس های" روده را از بین می برند.
 
این دمنوش ها ضعف، "خستگی" و تمام کسالت ها را برطرف می کنند و بهتر است جایگزین چای شوند و برای دختران نیز بسیار مفیدند.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ آبان ۹۷ ، ۰۷:۴۲
khademoreza kusar

سردار جلال الدین موفق تنها شهید دانشجوی فاروج

سردار جلال الدین موفق تنها شهید دانشجوی شهرستان فاروج است که راهگشای بسیاری از همسالانش بود.

سردار شهید جلال الدین موفق در سال 1339در  روستای یام از توابع شهرستان فاروج و در خانواده ای متوسط و مذهبی چشم به جهان گشود و در محیط پاک و سالم روستایی تربیت یافت.

وی از همان اوان کودکی علاقه خاصی نسبت به مسائل مذهبی و دینی داشته و پس از طی تحصیلات ابتدایی و راهنمایی در فاروج برای  ادامه تحصیل در دوره متوسطه را هی مشهد می شود  و در تمام دوران تحصیل جز دانش آموزان ممتاز و با استعداد کلاس شناخته  شده بود.

 شهید موفق در در سال 58 در رشته دبیری ریاضی در دانشگاه مشهد پذیرفته  ومشغول به تحصیل و فعالیت های سیاسی ایشان از اوایل سال 56در مشهد شروع می شود و در تمامی صحنه های انقلاب حضور فعا ل داشته است.

سردار شهید، سنگر دانشگاه را نه فقط برای تحصیل علم ،بلکه برای رشد وآگاهی و مبارزه با هرخط و مشی که برخلاف جهت انقلاب اسلامی در حرکت است شناخته بود.

درسال 58 و59که اوج فعالیت منافقین وگروهک ها در دانشگاه بود ایشان یکی از اعضای  بسیار فعال گروه های اسلامی در دانشگاه بودند طوری که چهره این شهید برای تمامی دانشجویان مذهبی شناخته شده بود، پس از انقلاب فرهنگی و بسته شدن دانشگاه ها به جهت علاقه وافری که نسبت به سپاه پاسداران داشت  مشغول خدمت در این نهاد در شهرستان شیروان شد ایشان درسال 61 ازدواج کرد وثمره ازدواجش یک پسر به نام مصطفی است.

 شهید موفق مدت های زیادی را در جبهه های حق علیه باطل حضورداشت ودرمهرماه 62پس از بازگشایی دانشگاه مجدد به ادامه تحصیل پرداخت ودر طول مدت تحصیل به همسرشان گفته بودند  که روح من فقط در سپاه آرامش می یابد  و بالاخره در اوایل سال 65 تصمیم به رفتن به جبهه  را گرفته و وارد واحد اطلاعات عملیات می شود و در دوران حضورش در جبهه های حق علیه باطل رشادت های زیادی را به گفته ی همرزمانشان  می آفریند .

شهید موفق در آئینه دوستان

دوستان و هم رزمانی که توفیق شهادت نیافتند امروز به مدد همّت وارشادات شهید در مقام خدومت به نظام وانقلا برآمده اند.

توفیق چوبدار یکی از دوستان شهید موفق است که سال ها در سپاه پاسداران خدمت کرده و حالا دوره بازنشستگی را می گذراند.

وی که دو سال از شهید کوچکتر است گفت:  هم محلی وهم مدرسه ای بودیم ، ترم 3 دانشگاه بود که انقلاب پیروزشد اما از قبل این رویداد هم یکی از مبارزان فعال با رژیم بود.

چوبدار افزود: شهید موفق یک دم آسوده نبود، با تعطیلی دانشگاه ها به عضویت سپاه درآمد و توانست یکی از شرورترین افرادی که مخل سلامت اجتماع بود و بارها از دست ماموران گریخته بود را دستگیر کند.

این همرزم شهید گفت: شهید موفق کاپیتان تیم فوتبال شهرستان بود به بهانه ورزش و فوتبال جوانان بسیاری را جذب  ودر عمل به آنان اخلاق آموخت.

 چوبدار افزود: با توجه به فعال بودن حوزه علمیه، به بهانه های مختلف طلاب را به فوتبال می کشاند تا جوانان در تعامل با طلاب احکام و اخلاق بیاموزند و طلاب هم تکنیک های ورزشی را آموزش ببینند.

 این دوست شهید افزود:  حضور طلاب در ارتقا اخلاق ورزشکاران بسیار موثر بود.

وی با اشاره به اینکه همه فعالیت هایش بر روی برنامه بود افزود: حتی برای اینکه روزنامه ای درروز یا هفته خریداری کند از قبل پیش بینی می کرد و متناسب با برنامه هایش هزینه می کرد.

 این پاسدار بازنشسته اظهار داشت: با تعطیل شدن دانشگاه به شهرستان باز می گشت وشب ها کلاس های تقویتی  برای دانش آموزان ضعیف می گذاشت.

چوبدار گفت: بسیاری از هم نسلان شهید موفق به همت وراهنمایی  وی در پست های مختلف جای گرفتند وفعالیت کردند.

این دوست شهید که اهل هنر خط ونقاشی است  گفت: هربار که از دانشگاه باز می گشت کتاب های مرتبط با این هنرها را برایم می آورد ودر مقابل خواست من برای پرداخت هزینه کتاب، می گفت، چون برای سپاه رایگان فعالیت های هنری انجام می دهی، این کتاب ها برای تقدیر است.

چوبدار گفت: کار برای شهید عار نبود، همراه ما برای کارگری در زمین کشاورزی حضو می یافت ودر پاسخ به مسخره کنندگانش که چرا شما یک دانشجو رو به چنین شغلی آورده اید، دندان شکنانه از عار نبودن کار حرف می زد.

وی افزود: شب ها هم با موتور مسافر کشی می کرد.

وی گفت: در زمان نخسن وزیری شهید رجائی وباهنر 4 تا 5 ماه حقوق نگرفت وبه همکاران هم توصیه می کرد چون خزانه خالی است مدتی از گرفتن حقوق چشم بپوشند.

این دوست شهید افزود: به نماز جماعت بسیار بها می داد و در محل کار اگر حتی یک نفر در صف نماز بود به او اقتدا می کرد ونماز را به جماعت می خواند.

وصیت نامه های شهدا اسناد تاریخی ارزشمندی است که سرشار از درس آزاده گی وعزتمندی است و لازم است تا نسل امروز جامعه با پشتوانه ی فرهنگی  و تاریخی خود در سطر سطر این اسناد ارزشمند آشنا شوند شهید موفق در وصیتنامه ی خود که پیش از عملیات کربلای  2نوشته و در عملیات  والفجر آن را تکمیل کرده است به نکات ارزشمندی اشاره داشته اند، دربخشی از وصیتنامه شان آمده،  با الهام ازآیه شریفه ی (یادآوری کن که دریادآوری برای مومنین دو نفع وجودارد همانطور که خداوند متعال در سوره مبارکه ملک می فرماید: خدائیکه آفرید مرگ و حیات را، تا بیازماید  کدامین نیکو ترید قلم به دست می گیرم و این سطور را می نویسم، آگاه باشید وجود خود را جز به بهشت مفروشید.

 هموطنان عزیز، جنگ تحمیلی با تمام خساراتی که برای امت اسلامی  داشت از جهتی از الطاف الهی و نعمتی عظیم برای ما بود طوریکه جوانان و پیران در میدان کاروزار  حماسه هایی خلق کردند که نمونه اش  را جزدر برهه ای ازصدراسلام نداشته ایم.

شهید موفق ازمردم کشورمان بویژه جوانان در بخشی از وصیت نامه اش  تقاضا می کند، جنگ را تا پیروزی نهایی و محو تمامی مظاهر استکبار جهانی وآزادی کربلا، قدس عزیز وکعبه شریف  از چنگال صهیونیزیم ، ادامه دهند  و تا فتح نهایی به پیش روند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ آبان ۹۷ ، ۰۷:۲۸
khademoreza kusar
چهارشنبه, ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۰۷:۲۴ ق.ظ

در روز کودک برای کودکم چه کنم؟؟؟؟

والدین خوب همواره می خواهند که کودکانشان مشکل نداشته باشند، عملکرد خوبی در مدرسه داشته باشند و در بزرگسالی نیز کارهای فوق العاده ای انجام دهند.

درحالیکه دستورالعمل هایی برای پرورش کودکان موفق وجود ندارد اما تحقیقات روانشناسی انگشت شمار به عوامل اشاره کرده است که موفقیت آنها را درآینده پیش بینی می کند.

وادار کردن کودکان به انجام کارهای روزمره یکی از عواملی است که می تواند در آینده موفقیت کودک را در زمینه هایی پیش بینی کند.

جولی هایمز رییس سابق دانشجویان سال اول در دانشگاه آکسفورد
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ آبان ۹۷ ، ۰۷:۲۴
khademoreza kusar
چهارشنبه, ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۰۷:۱۹ ق.ظ

چرا برخی از بسیجیان...؟؟؟

وِیژگی های تفکر بسیجی

بسیجی

اشاره:‌

شناخت بسیجى در وضعیت کنونى و آینده از ضروریات بزرگى است که در سرنوشت سامان دادن به کشور، ترویج اسلام ناب و تداوم راه مقدس انقلاب و امام راحل (سلام‌الله علیه) نقش تعیین کننده دارد.

ملاک و مبنا براى معرفت بسیجی، تفکر بسیجى است که ما را مى‌تواند به گوشه‌هایى از حیات معنوى او رهنمون و ماهیت و شخصیت واقعى این انسان معنوى و الهى را براى ما روشن سازد.

در این نوشتار که به قلم سرلشکر بسیجى دکتر فیروزآبادى رئیس ستاد کل نیروهاى مسلح به رشته تحریر درآمده ویژگى‌هاى بسیجى مورد بررسى و کاوش قرار گرفته است که تقدیم حضورتان مى‌کنیم؛

امام خمینی:”من... از خدا مى‌خواهم که با بسیجیانم محشور گرداند، چرا که در دنیا افتخارم این است که خود بسیجى‌ام”.

بررسى مفهوم واژه‌هاى اساسى تحقیق

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ آبان ۹۷ ، ۰۷:۱۹
khademoreza kusar
چهارشنبه, ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۰۷:۱۵ ق.ظ

چرا وحدت جزء لاینفک یک جامعه ی اسلامی است؟؟؟؟ 3

21 الفت و دوستی

قال النبی ( صلی الله علیه و آله و سلم) :

خیر المؤمنین من کان مألفة للمؤمنین و لا خیر فیمن لایألف و لایؤلف.

پیامبر اکرم ( صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود:

بهترین مؤمنان، کسی است که محور الفت مؤمنان باشد، کسی که انس نگیرد و با دیگران مأنوس نشود خیری ندارد.

بحار الانوار، جلد 71، ص 393

.22 مدد الهی در سایه وحدت

قال النبی ( صلی الله علیه و آله و سلم) :

ید الله علی الجماعة...

پیامبر اکرم ( صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود:

دست خدا بر سر جماعت است.

نهج الفصاحه، .3211

.23 وحدت و هماهنگی در حرکتهای نظامی

قال الامام علی ( علیه السلام) :

.. ایاکم و التفرق فإذا نزلتم فانزلوا جمیعا و إذا ارتحلتم فارتحلوا جمیعا.

امام علی ( علیه السلام) فرمود:

از تفرقه و جدایی بپرهیزید، سپس هرگاه در جائی فرود آمدید، همگی فرود آئید و هرگاه کوچ کردید، با هم کوچ کنید.

نهج البلاغه، وصیت 11

.24 آثار وحدت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ آبان ۹۷ ، ۰۷:۱۵
khademoreza kusar
چهارشنبه, ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۰۷:۰۳ ق.ظ

بهترین راه برگزیده کدام است؟؟؟

آیه شماره 74  از سوره مبارکه انفال
راه برگزیده

 
وَالَّذِینَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَالَّذِینَ آوَوْا وَنَصَرُوا أُولَئِکَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقًّا لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ کَرِیمٌ
و آنها که ایمان آوردند و هجرت نمودند و در راه خدا جهاد کردند، و آنها که پناه دادند و یارى نمودند، آنان مؤمنان حقیقى‏اند؛ براى آنها، آمرزش (و رحمت خدا) و روزى شایسته‏اى است‏.

1- ایمان، بر عمل مقدّم است. «آمنوا وهاجروا»
2- ارزش کارها، آنگاه است که آنها رنگ خدایى و انگیزه‏ى الهى داشته باشد. «فى سبیل اللّه»
3- ایمان واقعى، در هجرت، جهاد، پناه‏دادن و یارى کردن مسلمانان مجاهد، بروز مى‏کند. «و الّذین آوَوا ونصروا اولئک هم المؤمنون حقّاً»
4- هجرت و جهاد، عامل بخشایش و نزول رزق ویژه‏ ى الهى است. «آمنوا و هاجروا و جاهدوا... لهم مغفرة و رزق کریم»
5- اگر به خاطر هجرت و جهاد از رزق اندک بگذرید، به رزق کریم و شایسته‏ ى الهى مى‏رسید. «آمنوا و هاجروا و جاهدوا... لهم مغفرة و رزق کریم»

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ آبان ۹۷ ، ۰۷:۰۳
khademoreza kusar